Betingelser

#1 Brugervilkår

Når du opretter en profil hos MUSIKBASEN tegner du et abonnement, der giver dig fuld adgang til alt indhold på mubase.dk tilknyttet dit valgte instrument - når som helst - i en given periode. Dit abonnement er personligt og kan ikke overdrages til andre.

Når du indgår en aftale med MUSIKBASEN, indgår du den i praksis med firmaet herunder.

MuBase
CVR: 29874832
E-mail: info@mubase.dk

#2 Betalingsformer

Du kan benytte følgende betalingsformer:
Dankort, E-Dankort, Visa, Visa Elektron, MasterCard, Maestro, JCB og American Express.

#3 Oprettelse af abonnement

Når du har oprettet et abonnement, modtager du en e-mail med en kvittering. Denne kvittering er dit bevis for det aftalte. Vi opbevarer ikke oplysninger om din ordre på en måde, så du senere kan få en kopi af din ordrebekræftelse, husk derfor at gemme den kopi du modtager på din e-mail umiddelbart efter tilmelding.

#4 Ansvarsfraskrivelse

Vi vil bestræbe os på, at MUSIKBASEN og funktionaliteten knyttet til abonnementer er tilgængelig på alle tidspunkter. Vi står imidlertid ikke til ansvar for tab der måtte opstå som følge af tekniske fejl, problemer med opkobling til internettet, behandling af data i forbindelse med betaling, eller tab påført på anden måde. Vi vil i tilfælde af længere tids nedetid eller væsentlig begrænset funktionalitet i længere tid forlænge abonnementsperioden tilsvarende, eller kompensere på anden lignende vis medmindre andet følger af dansk rets almindelige regler.

#5 Fortrydelsesret og reklamation

Til dit køb er knyttet en lovbestemt fortrydelsesret på 14 dage, fra du har modtaget en ordrebekræftelse fra os. Hvis du vælger at tage dit abonnement i brug inden de 14 dage er gået, bortfalder denne fortrydelsesret i henhold til Forbrugeraftaleloven.

Der er ikke – som for varer – fastsat særlige regler vedrørende en købers beføjelser, hvis en tjenesteydelse ikke lever op til det, der er aftalt. Købelovens principper finder dog i vidt omfang anvendelse også ved vurderingen af tjenesteydelser.

Hvis du vil gøre brug af din fortrydelsesret, eller hvis du har en reklamation, kontakt da venligst MUSIKBASEN på e-mail: info@mubase.dk

#6 Opsigelse af abonnement

Du kan når som helst opsige dit abonnement inden udgangen af en periode og derved undgå fornyelse.

#7 Persondatapolitik

MUSIKBASEN anvender ikke logstatistik. Der anvendes cookies til at gemme dine login oplysninger.
For at du kan indgå en aftale med os skal du lade dig registrere med en gyldig mailadresse. Vi benytter denne oplysning til at kunne levere varen til dig.

Personoplysninger registreres hos os og opbevares i minimum 5 år (5 år pga. krav fra bogføringsloven). Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor.

Vi opbevarer og transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.
Oplysninger afgivet til MUSIKBASEN videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.
Som registreret hos MUSIKBASEN, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til e-mail: info@mubase.dk