Kom godt i gang

Tillykke med din beslutning om at udvikle dig på dit instrument. Vi ved hvor berigende det kan være, og vil gerne hjælpe dig med at komme hurtigt i gang. Du skal starte med at vælge det instrument du ønsker at modtage undervisning i. Herefter er der flere kategorier du kan vælge imellem.

Sange

Sang lektionerne er med til at gøre undervisningen sjov og spændende. Det er jo det det hele handler om! Lær at spille dine yndlingssange når det passer dig. Vi tilføjer hele tiden nye sange, ud fra elevernes ønsker, og med forskellige sværhedsgrader, så der helt sikkert er noget for dig - uanset hvor længe du har spillet.

De fleste elever vil have gavn af at starte med begynder lektionerne. De vil lære dig det fundamentale for at kunne spille det ønskede instrument, samt specifikke teknikker og færdigheder der er nødvendige for at spille på et grundlæggende niveau. Selv hvis du allerede er en lettere øvet musiker, har begynder sektionen noget for dig. For eksempel lærer du hvordan du læser noder og grundlæggende teori.

Genrer

Hvis du har spillet i nogle år, og er på udkig efter nye idéer, opfordrer vi dig til at vælge den stilart du ønsker at fordybe dig i. Vælg mellem genrer som Rock, blues, jazz, osv. Her er du sikker på at finde masser af inspiration der vil bringe nyt liv til dit spil. MuBase har desuden masser af lektioner for avancerede musikere, samt generelle lektioner som passer til dit instrument. Hvis du har nogle spørgsmål efter at have læst denne side, er du meget velkommen til at skrive til os i chatten, eller kigge på vores support side.

Sådan opretter du en elev-profil

Vælg dit ønskede instrument herunder. Her kan du læse mere om dit instrument og oprette en profil