Pakker og priser

1 instrument: 79,- / måned (årlig betaling)

1 instrument: 149,- / måned (månedlig betaling)

Alle instrumenter 119,- / måned (årlig betaling)

Alle instrumenter 219,- / måned (månedlig betaling)

Mubase også kaldt Musik Basen er skabt med passion for musik

På mubase.dk kan du dygtiggøre dig på et enkelt instrument eller lære hele 4 instrumenter på en gang. Alt det kræver er adgang til det instrument du vil øve dig på og internet forbindelse.

På hjemmesiden finder du et hav af sange under hvert instrument. Der er så meget materiale, at du uden problemer kan skrive dig op for et helt år (for 79 kr,- per måned – årlig betaling) og finde sange og lektioner nok til, at holde dig underholdt hele året.

Du finder sommersange, efterårssange, julesange og forårssange. Er du usikker på, hvor dedikeret du er til det enkelte instrument, kan du starte med en uges gratis prøvetid og derefter give 149 kr,- for en måned.

Er du til gengæld ferm på to eller flere instrumenter, vil du kunne tilmelde dig et års abonnement for alle instrumenter. Det koster 119,- / måned (årlig betaling).

Skulle du have lysten til, at afprøve alle instrumenter i en måned koster det 219,- / måned (månedlig betaling).

4 instrumenter som undervises i

Klaverundervisning

Klaverundervisning er det mest populære instrument hos Mubase. Rigtig mange vil gerne dygtiggøre sig på klaver og med god grund. Klaverundervisningen giver en godt grundlag, samt den fornødne teoretiske viden til at fortsætte på de andre instrumenter.

Derudover er klaverundervisningen anderledes end, hvad du har oplevet før. Undervisningen foregår på den måde, at et stykke musik bliver spillet. Du har mulighed for, at loope musikken og selv styre tempoet. Det betyder, at det føles, som om din musiklærer sidder ved siden af dig og spiller et stykke musik om og om igen. Du hopper på og spiller med i det tempo der passer dig.

Laver du fejl, er de ikke så tydelige og du kan let hoppe på igen. Det betyder også, at når takterne ligger i fingrene, kan du let komme videre med sangen og før du ved af det, kan du spille de sange, som undervises i.

Guitarundervisning

Kunne du tænke dig at lære, at spille guitar? Med guitar lektionerne samt tonsvis a guitar sange er Mubase det helt rigtige sted, at starte. Du får et struktureret forløb, hvor læringskurven er stejl. Et forløb, hvor du får lov, at spille de sange du syntes er gode og ikke kun, de sange som lærebøgerne syntes er gode. Du finder et hav af forskellige sange og forskellige genre.

Selvom du er øvet guitar spiller, vil du helt sikkert også finde en stor inspiration i de mange sange og man kan altid blive dygtigere. Derfor er Mubase et fantastisk værktøj da det vil hjælpe dig med, at vedligeholde træningen og dygtiggøre dig, hvis du har lyst til det.

Trommeundervisning

Som trommeslager, har man brug for konstant, at udfordre sig selv. Mubase tilbyder trommeundervisning på et højt plan, som bliver brugt i store dele af landet. Trommeundervisningen er ikke anderledes fra de andre undervisningsformer, dog er der lidt mere materiale der skal læses igennem under lektionerne.

Fyr den af med dit ynglings band og bliv en fantastisk trommeslager med trommeundervisningen hos mubase.dk.

Basundervisning

Lær at mestre bassen med basundervisningen på mubase.dk – Bas er et fantastisk instrument, som kræver den helt rigtige opmærksomhed. Du finder tonsvis af sange, som bas elskere i hele verdenen ikke tager fejl af, samlet et sted. Du får muligheden for, at lære de bedste sange og mestre bassen i en fart.