Trommeundervisning online.Lær at spille trommer i dag!

MUSIKBASEN tilbyder online trommeundervisning til voksne og børn på alle niveauer. Fra helt nybegynder til rutineret. Du får fri adgang til tonsvis af sange og lektioner døgnet rundt. Med MUSIKBASEN får du en unik chance for, at lære mere på en unik og effektiv måde. MUSIKBASEN er skabt til dig, som kunne tænke sig, at lære trommer helt fra bunden eller blive dytigere, hvis du allerede kan spille trommer. Vi har alle niveauer og et utal af sange, som helt sikkert vil falde i din smag. Det er altid sjovere, at spille hvis man kender sangene. Vi har med garanti nogle sange du kender.

Online tromme lektioner i top kvalitet

Start med at gennemgå de tromme lektioner, som er relevante for dig, og lær derefter de sange du kan lide.

I tromme lektionerne kan du lære at spille efter trommenoder. Du kan gå i dybden med din yndlings genre og opnå et stærkt fundament i musikteori, de harmoniske koncepter, komposition og arrangements færdigheder. Du kan udvikle din teknik og få et større kendskab til dit instrument i en bred vifte af musikalske stilarter herunder blues, pop, rock, funk og jazz m.m. Du får adgang til en effektiv måde, at blive dygtig eller endnu dygtigere til trommer med vores online trommeundervisning.

Tromme sange for begyndere

Leder du efter trommenoder og sange til nybegyndere? Frygt ej, hos MUSIKBASEN har vi et kæmpe udvalg til dig, som vil lære, at behærske trommerne. Som nybegynder er det vigtigt, at du har en stejl læringskurve og har al viden til rådighed, så du ikke skal bruge tid på, at finde næste skridt på læringskurven. Det er en af grundene til, at MUSIKBASEN har fået så stor succes. Vi har samlet alt du behøver for, at lære at spille trommer og læse trommenoder. Start allerede nu.

Måske leder du efter de bedste begynder sange til trommeundervisningen? Så er du kommet til det helt rigtige sted, med MUSIKBASEN har vi samlet et hav af sange, hvor du får trommenoder med til alle sange. Selvom du aldrig har set et trommesæt før, vil du let kunne komme i gang med undervisningen.

Trommespil alle elsker

Er du øvet på trommesættet, ved du også, at alle elsker trommespil. Du får et rigtigt stort udvalg af sange, som øvede let kan spille. Det er ligeså vigtigt, at du holder dit trommespil ved lige. Det får du chancen for hos MUSIKBASEN samtidig med bliver du stadig udfordret.

Du kan let komme i gang med MUSIKBASEN, alt du skal gøre er blot, at tilmelde dig i formularen herunder. Det er let og simpelt!

Uanset om du spiller trommer på højt niveau eller blot nyder, at give et nummer til særlige anledninger, vil MUSIKBASEN være stedet, hvor du finder inspiration og hjælp, skulle du have brug for det. MUSIKBASEN går i dybden med undervisningen og gennemgår elementer, du måske aldrig har hørt om før, men som er essentielt for dine videre færdigheder. Har du f.eks. tænk på din kropsholdning, så du ikke bliver skadet under øvelserne ?

Det er ekstremt vigtigt, at få alt det grundlæggende undervisning fra første lektion af, da dårlige vaner er svære, at slippe af med. Derfor har MUSIKBASEN lavet et stort stykke arbejde i, at sikre du får den helt rigtige indgangsvinkel på din undervisning og får den nødvendige viden fra første sekundt. Du kan helt gratis hoppe ind og læse mere under lektionerne.

Tilmeld dig her og begynd undervisningen!

Ved tilmelding accepterer du vores betingelser for anvendelse
Har du allerede en konto? Log ind

Stadig ikke overbevist?

Lige gyldigt hvilket niveau du er på er der lektioner og sange der passer til dig. Når du har gennemgået begynder lektionerne er du i stand til at spille alle begynder sangene osv.

Overvejer du at starte på et andet instrument? Når du tilmelder dig kan du vælge at få adgang til alle instrumenter. På den måde får du adgang til alt indholdet på siden på én gang. Nemmere bliver det ikke!