Om basundervisningen

Basundervisning online. Lær at spille bas i dag!

MuBase tilbyder online basundervisning til voksne og børn på alle niveauer. Fra helt nybegynder til rutineret. Du får fri adgang til tonsvis af sange og lektioner døgnet rundt. Med MuBase får du en unik chance for, at lære mere på en unik og effektiv måde. MuBase er skabt til dig, som kunne tænke sig, at lære bas helt fra bunden eller blive dytigere, hvis du allerede kan spille bas. Vi har alle niveauer og et utal af sange, som helt sikkert vil falde i din smag. Det er altid sjovere, at spille hvis man kender sangene. Vi har med garanti nogle sange du kender.

Online bas lektioner i top kvalitet

Start med at gennemgå de bas lektioner, som er relevante for dig, og lær derefter de sange du kan lide.

I bas lektionerne kan du lære at spille efter basnoder og akkorder. Du kan gå i dybden med din yndlings genre og opnå et stærkt fundament i musikteori, de harmoniske koncepter, komposition og arrangements færdigheder. Du kan udvikle din teknik og få et større kendskab til dit instrument i en bred vifte af musikalske stilarter herunder blues, pop, rock, funk og jazz m.m. Du får adgang til en effektiv måde, at blive dygtig eller endnu dygtigere til bas med vores online basundervisning.

Bas sange for begyndere

Leder du efter basnoder og sange til nybegyndere? Frygt ej, hos MuBase har vi et kæmpe udvalg til dig, som vil lære, at behærske en bas. Som nybegynder er det vigtigt, at du har en stejl læringskurve og har al viden til rådighed, så du ikke skal bruge tid på, at finde næste skridt på læringskurven. Det er en af grundene til, at MuBase har fået så stor succes. Vi har samlet alt du behøver for, at lære at spille bas, noder og akkorder. Start allerede nu.

Måske leder du efter de bedste begynder sange til basundervisningen? Så er du kommet til det helt rigtige sted, med MuBase har vi samlet et hav af sange, hvor du får noder og akkorder med til alle sange. Selvom du aldrig har set en bas før, vil du let kunne komme i gang med undervisningen.

Basspil alle elsker

Er du øvet på bassen, ved du også, at alle elsker basspil. Du får et rigtigt stort udvalg af sange, som øvede let kan spille. Det er ligeså vigtigt, at du holder dit basspil ved lige. Det får du chancen for hos MuBase samtidig med bliver du stadig udfordret.

Du kan let komme i gang med MuBase, alt du skal gøre er blot, at tilmelde dig i formularen herunder. Det er let og simpelt!

Uanset om du spiller bas på højt niveau eller blot nyder, at give et nummer til særlige anledninger, vil MuBase være stedet, hvor du finder inspiration og hjælp, skulle du have brug for det. MuBase går i dybden med undervisningen og gennemgår elementer, du måske aldrig har hørt om før, men som er essentielt for dine videre færdigheder. Har du f.eks. tænk på din kropsholdning, så du ikke bliver skadet under øvelserne ?

Det er ekstremt vigtigt, at få alt det grundlæggende undervisning fra første lektion af, da dårlige vaner er svære, at slippe af med. Derfor har MuBase lavet et stort stykke arbejde i, at sikre du får den helt rigtige indgangsvinkel på din undervisning og får den nødvendige viden fra første sekund. Herunder kan du gratis se den første bas lektion hvor du lærer alt det basale for at komme i gang med at spille.

Klar til at starte?

Hos MuBase er du ikke alene - Du har din personlige baslærer lige ved hånden. Han sidder klar til at hjælpe dig med de spørgsmål du måtte have, eller vejlede dig til hvilke sange der passer til dig.

Sidder du lige nu med spørgsmål som du ønsker svar på? Prøv selv at skrive til vores support og se hvor hurtigt du får svar!

Spørgsmål?