Betingelser for anvendelse af MuBase

#1 Brugervilkår

Når du opretter en profil på mubase.dk tegner du et abonnement, der giver dig fuld adgang til alt indhold tilknyttet dit valgte instrument - når som helst - i en given periode. Dit abonnement er personligt og kan ikke overdrages til andre.

Når du indgår en aftale med MuBase, indgår du den i praksis med firmaet herunder.

MusikBasen v/ Jannik Jeppesen
CVR: 29874832
E-mail: info@mubase.dk

#2 Betalingsformer

Du kan benytte følgende betalingsformer:
Dankort, E-Dankort, Visa, Visa Elektron, MasterCard, Maestro, JCB og American Express.

#3 Oprettelse af abonnement

Når du har oprettet et abonnement, modtager du en e-mail med en kvittering. Denne kvittering er dit bevis for det aftalte.

Vi opbevarer ikke oplysninger om din ordre på en måde, så du senere kan få en kopi af din ordrebekræftelse, husk derfor at gemme den kopi du modtager på din e-mail umiddelbart efter tilmelding.

#4 Ansvarsfraskrivelse

Vi vil bestræbe os på, at MuBase og funktionaliteten knyttet til abonnementer er tilgængelig på alle tidspunkter. Vi står imidlertid ikke til ansvar for tab der måtte opstå som følge af tekniske fejl, problemer med opkobling til internettet, behandling af data i forbindelse med betaling, eller tab påført på anden måde.

Vi vil i tilfælde af længere tids nedetid eller væsentlig begrænset funktionalitet i længere tid forlænge abonnementsperioden tilsvarende, eller kompensere på anden lignende vis medmindre andet følger af dansk rets almindelige regler.

#5 Fortrydelsesret og reklamation

Til dit køb er knyttet en lovbestemt fortrydelsesret på 14 dage, fra du har modtaget en ordrebekræftelse fra os. Hvis du vælger at tage dit abonnement i brug inden de 14 dage er gået, bortfalder denne fortrydelsesret i henhold til Forbrugeraftaleloven.

Der er ikke - som for varer - fastsat særlige regler vedrørende en købers beføjelser, hvis en tjenesteydelse ikke lever op til det, der er aftalt. Købelovens principper finder dog i vidt omfang anvendelse også ved vurderingen af tjenesteydelser.

Hvis du vil gøre brug af din fortrydelsesret, eller hvis du har en reklamation, kontakt da venligst MuBase på e-mail: info@mubase.dk

#6 Opsigelse af abonnement

Du kan når som helst opsige dit abonnement inden udgangen af en periode og derved undgå fornyelse.