FAQ : Ofte Stillede Spørgsmål

Her på siden finder du svar på de mest almindelige spørgsmål. Har du et spørgsmål som du ikke kan få besvaret her er du altid velkommen til at kontakte os for personlig hjælp.

At gentage små brudstykker er en af de bedste måder at øve på. Her kan du fokusere på de små detaljer og virkelig få hvert stykke til at lyde perfekt.

Sådan laver du loops

Hvis du bruger en computer med en mus, kan du klikke hvor som helst i noden. Herfra vil afspilningen være begrænset til den sektion du har markeret.

Klik og marker loop

Mens du markerer musikken du ønsker at loope, "snapper" den automatisk til noder, pauser og taktstreger - hvilket gør dit loop pænt og "tight". Samtidig udtones resten af ​​notationen, så du kan fokusere på det specifikke afsnit.

Ændring af varighed på loops

Juster et eksisterende loop ved at klikke og trække enten dens venstre eller højre kant.

varighed af loop

Fjern loop

Du fjerner et loop ved at klikke eller trykke et vilkårligt sted i afspillerens musikområde.

Loops på mobile enheder

For at oprette et loop på en smartphone eller tablet skal du først trykke på "Loop"-ikonet i kontrollinjen. Dette vil skabe et loop i den takt hvor afspilningshovedet befinder sig i. Derfra kan du justere start- og slutpunkterne ved at trykke og trække.

loop knap på mobil

Afspil et loop én gang

Ønsker du at afspille en markeret passage en enkelt gang, kan du klikke på de tre prikker øverst til højre på dit loop og vælg "“Play loop only once.” (Afspil loop en enkelt gang).

Dette kan virke kontraintuitivt - at spille et loop én gang - men det kan være en praktisk måde at øve sig på. Med din egen hastighed kan du starte den samme passage igen og igen uden manuelt at skulle navigere til starten af ​​hver gang.

Når du er logget ind, kan du til enhver tid opsige dit abonnement inde i din konto. Vi har ingen binding! Når du opsiger din pakke har du stadig fuld adgang indtil din igangværende periode udløber.

Når du er inde på din pakke klikker på blot på knappen "Stop abonnement". Herefter skal du bekræfte at du ønsker at afmelde. Du vil kort tid efter modtage en bekræftigelse på e-mail. Har du spørgsmål eller brug for hjælp til at afmelde dig kan du også altid skrive til os på email eller i chatten, så kan vi afmelde dig manuelt

Du finder muligheden for at udskrive i afspillerens indstillingsmenu. Når du ser et stykke musik, skal du klikke på ikonet med de 3 lodrette prikker for at åbne indstillingerne:

Kontrolpanel knap

Klik herefter på print knappen:

print knap

Hvorfor kan jeg ikke se print knappen?

For at kunne printe skal du have print tilgængelig. I din gratis prøve periode skal du tilkøbe print.
Efter din gratis prøveperiode får du tilføjet gratis print ved hver ny periodestart.

Ved månedlig betaling får du 2 gratis print ved hver ny periodestart.
Ved årlig betaling får du 24 gratis print ved hver ny periodestart.

Gratis print skal anvendes indenfor den igangværende periode og kan altså ikke gemmes ligesom købte print.

Vælg den pakke du ønsker her. Herefter indtaster du navn, e-mail og kodeord. Du vil så komme til vores sikre betalingsside hvor du kan indtaste dine kortoplysninger. Din profil aktiveres med det samme. Du får en gratis prøveperiode på 7 dage, og du betaler ikke før efter prøveperioden.

Når tilmeldingen er gennemført, modtager du en bekræftigelse på email.

Det er simpelt. Når du tilmelder dig vælger du dit instrument, samt en månedlig eller en årlig pakke. Du har nu fuld adgang til sange og lektioner. Du kan øve de sange du elsker eller bruge vores sangmoduler, hvor du hele tiden lærer sange der passer til dit niveau. Du betaler ikke noget før din 7 dages gratis prøveperiode udløber, og du kan afmelde dig igen når som helst med et enkelt klik.

Prøv først at ændre dit kodeord. Det gør du ved at klikke på "nyt kodeord" linket som du finder på login siden.
Findes din email ikke, kan du have tastet forkert ved oprettelsen.
Skriv til [javascript protected email address] og beskriv situationen eller ring på 60637742.

Naturligvis! Inde i din konto kan du vælge den pakke du ønsker.
Hvis du skifter instrument midt i en periode vil det nye instrument være tilgængeligt når din nuværende periode udløber. Skifter du til alle instrumenter, får du adgang til alle instrumenter med det samme, også selvom du er midt i en periode.

Det er også muligt at ændre dine kortoplysninger hvis du har behov for dette. Dette gør du ligeledes inde i din konto.

Anvender du iPhone, iPad eller en Mac computer kan du med fordel føje MuBase til din hjemmeskærm. MuBase vil herefter fungere som en app, uden browser feltet, hvilket giver dig endnu mere plads på skærmen.

Følg guiden herunder  1. Åben Safari og gå ind på mubase.dk

  2. Tryk på "del"-knappen. Knappen er formet som en firkant med en pil der peger opad.

  3. En ny menu åbner. Klik nu på knappen "Føj til hjemmeskærm".

  4. På den næste skærm kan du navngive genvejen. Tryk derefter på "Tilføj".

  5. En genvej til mubase.dk er nu tilføjet til hjemmeskærmen.

Del knap på iPad

MuBase anvender de nyeste funktioner og designs. Vi understøtter ikke ældre browsere. Herunder er en liste med understøttede browsere:

  • Firefox version 60 og frem
  • Safari version 10 og frem
  • Microsoft Edge Version 60 og frem
  • Google Chrome version 60 og frem

Din browser skal have cookies og JavaScript slået til for at kunne anvende siden.

At vise afspilleren i fuld skærm er en god måde at fokusere på musikken.
Dette vil skjule alt andet indhold på siden end det musik du arbejder på-

Hvordan aktiverer jeg fuld skærm

Du finder knappen til fuld skærm i afspillerens menu:

Fuld skærm knap

Hvordan afslutter jeg fuld skærm?

Forskellige browsere gør forskellige ting, men generelt kan du trykke på Escape knappen, eller flytte din mus til toppen af siden (hvor en "afslut fuld skærm" knap vil komme til syne)

Hvorfor kan jeg ikke se Fuld skærm knappen?

Nogle web browsere understøtter ikke desværre fuld skærm — f.eks iOS (iPhone and some iPads), grundet en dårlig beslutning af Apple. I denne situation ser du ikke "Fuld skærm" knappen.

Men der er en løsning på dette hvis du anvender iOS. Du kan anvende fuld skærm hvis du tilføjer MUBASE til din hjemmeskærm. (Der er et punkt omkring det her i FAQ'en).

Har du spørgsmål til musikundervisningen her hos MUBASE, er du altid mere end velkommen til at kontakte jannik på [javascript protected email address] eller på tlf. 6063 7742. Jeg vil gøre mit bedste for at hjælpe dig, hvad end det handler om.