FAQ : Ofte Stillede Spørgsmål

Her på siden finder du svar på de mest almindelige spørgsmål. Har du et spørgsmål som du ikke kan få besvaret her er du altid velkommen til at kontakte os for personlig hjælp.

Vælg den pakke du ønsker her. Herefter indtaster du navn, e-mail og kodeord. Du vil så komme til vores sikre betalingsside hvor du kan indtaste dine kortoplysninger. Din profil aktiveres med det samme. Du får en gratis prøveperiode på 7 dage, og du betaler ikke før efter prøveperioden.

Når tilmeldingen er gennemført, modtager du en bekræftigelse på email.

Det er simpelt. Når du tilmelder dig vælger du dit instrument, samt en månedlig eller en årlig pakke. Du har nu fuld adgang til sange og lektioner. Du kan øve de sange du elsker eller bruge vores sangmoduler, hvor du hele tiden lærer sange der passer til dit niveau. Du betaler ikke noget før din 7 dages gratis prøveperiode udløber, og du kan afmelde dig igen når som helst med et enkelt klik.

Prøv først at ændre dit kodeord.
Findes din email ikke, kan du have tastet forkert ved oprettelsen.
Skriv til [javascript protected email address] og beskriv situationen eller ring på 60637742.

MuBase anvender de nyeste funktioner og designs. Vi understøtter ikke ældre browsere. Herunder er en liste med understøttede browsere:

  • Firefox version 60 og frem
  • Safari version 10 og frem
  • Microsoft Edge Version 60 og frem
  • Google Chrome version 60 og frem


Din browser skal have cookies og JavaScript slået til for at kunne anvende siden.

Har du spørgsmål til musikundervisningen her hos MUBASE, er du altid mere end velkommen til at kontakte jannik på [javascript protected email address] eller på tlf. 6063 7742. Jeg vil gøre mit bedste for at hjælpe dig, hvad end det handler om.