Gentag passager (Loops)

At gentage små brudstykker er en af de bedste måder at øve på. Her kan du fokusere på de små detaljer og virkelig få hvert stykke til at lyde perfekt.

Sådan laver du loops

Hvis du bruger en computer med en mus, kan du klikke hvor som helst i noden. Herfra vil afspilningen være begrænset til den sektion du har markeret.

Klik og marker loop

Mens du markerer musikken du ønsker at loope, "snapper" den automatisk til noder, pauser og taktstreger - hvilket gør dit loop pænt og "tight". Samtidig udtones resten af ​​notationen, så du kan fokusere på det specifikke afsnit.

Ændring af varighed på loops

Juster et eksisterende loop ved at klikke og trække enten dens venstre eller højre kant.

varighed af loop

Fjern loop

Du fjerner et loop ved at klikke eller trykke et vilkårligt sted i afspillerens musikområde.

Loops på mobile enheder

For at oprette et loop på en smartphone eller tablet skal du først trykke på "Loop"-ikonet i kontrollinjen. Dette vil skabe et loop i den takt hvor afspilningshovedet befinder sig i. Derfra kan du justere start- og slutpunkterne ved at trykke og trække.

loop knap på mobil

Afspil et loop én gang

Ønsker du at afspille en markeret passage en enkelt gang, kan du klikke på de tre prikker øverst til højre på dit loop og vælg "“Play loop only once.” (Afspil loop en enkelt gang).

Dette kan virke kontraintuitivt - at spille et loop én gang - men det kan være en praktisk måde at øve sig på. Med din egen hastighed kan du starte den samme passage igen og igen uden manuelt at skulle navigere til starten af ​​hver gang.