Guitarundervisning online. Lær at spille guitar på nettet!

MuBase tilbyder online guitarundervisning til voksne og børn på alle niveauer. Fra helt nybegynder til rutineret.

Du får fri adgang til tonsvis af sange og lektioner døgnet rundt. Med MuBase får du en unik chance for at lære mere på en unik og effektiv måde.

MuBase er et unikt koncept, skabt til dig, som vil lære på en effektiv måde. Der er ikke meget spildtid med vores undervisning.

Uanset om du er begynder eller rutineret, vil du på en sjov og effektiv måde, blive dygtigere med vores online lektioner og sange.

Vi har alle niveauer og et utal af sange, som helt sikkert vil falde i din smag. Det er altid sjovere, at spille hvis man kender sangene. Vi har med garanti nogle sange du kender.

Online guitarundervisning i top kvalitet

Start med at gennemgå de guitar lektioner, som er relevante for dig, og lær derefter de sange du kan lide.

I guitar lektionerne kan du lære at spille efter akkorder og guitar tabs. Du kan gå i dybden med din yndlings genre og opnå et stærkt fundament i musikteori, de harmoniske koncepter, komposition og arrangements færdigheder. Du kan udvikle din teknik og få et større kendskab til dit instrument i en bred vifte af musikalske stilarter herunder blues, pop, rock, funk og jazz m.m.

Du får fuld adgang til guitarundervisningen samt tonsvis af guitar sange tilpasset dit niveau.

Lær dine yndlingssange i en fart!

Leder du efter sange med akkorder eller guitar tabs. Bare rolig, hos MuBase har vi et kæmpe udvalg til dig, som bare gerne vil spille en masse sange - uanset om du er nybegynder, eller rutineret.

Som nybegynder er det vigtigt, at du har en stejl læringskurve og har al viden til rådighed, så du får mest ud af din øvning. Det er en af grundene til, at MuBase har fået så stor succes. Vi har samlet alt du behøver for at lære at spille guitar.

Måske leder du efter de bedste begynder sange til guitarundervisningen? Så er du kommet til det helt rigtige sted, med MuBase har vi samlet et hav af sange, hvor du får noder og akkorder med til alle sange. Selvom du aldrig har set en guitar før, vil du let kunne komme i gang med undervisningen.

Guitarspil alle elsker

Er du øvet på guitaren, ved du også, at alle elsker guitarspil. Du får et rigtigt stort udvalg af sange, som øvede let kan spille. Det er ligeså vigtigt, at du holder dit guitarspil ved lige. Det får du chancen for hos MuBase samtidig med bliver du stadig udfordret.

Du kan let komme i gang med MuBase, alt du skal gøre er blot, at tilmelde dig i formularen herunder. Det er let og simpelt!

Uanset om du spiller guitar på højt niveau eller blot nyder, at give et nummer til særlige anledninger, vil MuBase være stedet, hvor du finder inspiration og hjælp, skulle du have brug for det. MuBase går i dybden med undervisningen og gennemgår elementer, du måske aldrig har hørt om før, men som er essentielt for dine videre færdigheder. Har du f.eks. tænk på din kropsholdning, så du ikke bliver skadet under øvelserne ?

Det er ekstremt vigtigt, at få alt det grundlæggende undervisning fra første lektion af, da dårlige vaner er svære, at slippe af med. Derfor har MuBase lavet et stort stykke arbejde i, at sikre du får den helt rigtige indgangsvinkel på din undervisning og får den nødvendige viden fra første sekundt. Du kan helt gratis hoppe ind og læse mere under lektionerne.

Guitarundervisning online. Lær at spille guitar i dag!
Tilmeld dig nu og lad undervisningen begynde!
Tilmeld Har du et spørgsmål?

Stadig ikke overbevist?

Lige gyldigt hvilket niveau du er på er der lektioner og sange der passer til dig. Når du har gennemgået begynder lektionerne er du i stand til at spille alle begynder sangene osv.

Guitar sange:

Guitar sange

Spiller du også klaver?

Vælg guitar, klaver eller begge dele

Nemmere bliver det ikke!

Klaverundervisning