Klaverundervisning online. Lær at spille klaver på nettet!

MuBase tilbyder online klaverundervisning til voksne og børn på alle niveauer. Fra begynder til rutineret.

Du får fri adgang til tonsvis af sange og lektioner døgnet rundt. Hos MuBase kan du lære at spille de bedste danske sange og udenlandske hits på nettet direkte fra din PC eller tablet. Du kan lære at spille sangene efter virtuelle klaver noder, eller ved hjælp af tekst og akkorder.

MuBase er skabt til dig, som kunne tænke sig at lære at spille klaver helt fra bunden eller blive dytigere, hvis du allerede kan spille klaver. Vi har alle niveauer og et utal af sange, som helt sikkert vil falde i din smag.

Det er altid sjovere, at spille hvis man kender sangene. Vi har med garanti nogle sange du kender.

Online klaverundervisning i top kvalitet

Start med at gennemgå de klaver lektioner, som er relevante for dig, og lær derefter de sange du kan lide.

I klaver lektionerne kan du lære at spille efter klaver noder og akkorder. Du kan gå i dybden med din yndlings genre og opnå et stærkt fundament i musikteori, de harmoniske koncepter, komposition og arrangements færdigheder.

Du kan udvikle din teknik og få et større kendskab til dit instrument i en bred vifte af musikalske stilarter herunder blues, pop, rock, funk og jazz m.m. Du får adgang til en effektiv måde, at blive dygtig eller endnu dygtigere til klaver med vores online klaverundervisning.

Klaver sange for begyndere

Leder du efter klavernoder og sange til nybegyndere? Frygt ej, hos MuBase har vi et kæmpe udvalg til dig, som vil lære at spille klaver. Som nybegynder er det vigtigt, at du har en stejl læringskurve og har al viden til rådighed, så du ikke bruger din vigtige øvetid forkert.

Det er en af grundene til, at MuBase har fået så stor success. Vi har samlet alt du behøver for at lære at spille klaver. Lær at spille efter klavernoder og klaver akkorder, og lær de fundamentale ting som er vigtige i starten. Har du f.eks. tænk på din kropsholdning, så du ikke bliver skadet under øvelserne?

Måske leder du efter de bedste begynder sange til klaverundervisningen? Så er du kommet til det helt rigtige sted, med MuBase har vi samlet et hav af sange, hvor du får noder og akkorder med til alle sange. Selvom du aldrig har set et klaver før, vil du let kunne komme i gang med undervisningen.

Det er ekstremt vigtigt, at få alt det grundlæggende undervisning fra første lektion af, da dårlige vaner er svære at slippe af med. Derfor har MuBase lavet et stort stykke arbejde i, at sikre du får den helt rigtige indgangsvinkel på din undervisning og får den nødvendige viden fra første sekund. Du kan helt gratis hoppe ind og læse mere under lektionerne.

Klaver sange for øvede

Er du øvet på klaveret, er der massere muligheder for musikalske udfordringer hos MuBase. Du får et rigtigt stort udvalg af sange, for øvede. Du lærer sange med sværere akkorder og rytmer. Du lærer at spille sange tonearter med flere fortegn, samt hvordan du tilføjer ekstra krydderi til begynder sangene.

Du kan let komme i gang med MuBase, alt du skal gøre er blot, at tilmelde dig i formularen herunder. Det er let og simpelt!

Uanset om du spiller klaver på højt niveau eller blot nyder, at give et nummer til særlige anledninger, vil MuBase være stedet, hvor du finder inspiration og hjælp. MuBase går i dybden med undervisningen og gennemgår de vigtigste elementer, der gør dig til en dygtig pianist.

Klaverundervisning online. Lær at spille klaver i dag!
Tilmeld dig nu og lad undervisningen begynde!
Tilmeld Har du et spørgsmål?

Stadig ikke overbevist?

Lige gyldigt hvilket niveau du er på er der lektioner og sange der passer til dig. Når du har gennemgået begynder lektionerne er du i stand til at spille alle sangene for begyndere på klaver osv.

Klaver sange:

Klaver sange

Spiller du også guitar?

Vælg klaver, guitar eller begge dele

Nemmere bliver det ikke!

Guitarundervisning