Klaverundervisning på nettet

MuBase tilbyder online klaverundervisning og guitarundervisning til både børn og voksne på alle niveauer – fra begynder til øvet.
Klaverundervisning online. Lær at spille klaver i dag!

Tilmeld dig nu og lad undervisningen begynde!

Unik klaverundervisning med MuBase

MuBase er et unikt koncept skabt til dig, som vil lære at spille klaver fra bunden – eller dygtiggøre dig, hvis du allerede kan spille klaver.

Med MuBase kan du lære alle sange på niveauer fra 1 til 100. Det betyder, at du ikke behøver have mange års erfaring i at spille klaver for at lære at spille dine yndlingssange. Med klaverundervisning hos MuBase kan både en begynder og en øvet lære at spille samme sang på forskellige måder. På den måde lærer begge at spille sangen, så den passer til hver deres niveau.

Klaverundervisning online med MuBase giver dig fri adgang til de bedste danske sange og udenlandske hits – direkte fra din PC eller tablet. Du lærer at spille sangene med online videoundervisning, virtuelle klavernoder, tekst og akkorder.

Klaverundervisning er altid sjovere med sange, man kender. Derfor tilbyder MuBase et stort udvalg af sange, så du kan have det sjovt, mens du lærer at spille de sange, du bedst kan lide.

Klaver sange for begyndere og øvede

Leder du efter klavernoder? Hos MuBase har vi samlet et kæmpe udvalg af klavernoder til dig, som gerne vil lære at spille mange forskellige sange på klaver – uanset om du er begynder eller øvet.

Måske leder du efter de bedste begyndersange til klaverundervisningen? Så er du kommet til det rette sted. Vi har samlet et hav af sange med klavernoder og akkorder til, så du har masser af sange at vælge imellem, når du skal lære at spille klaver.

Online klaverundervisning i topkvalitet

Du starter din klaverundervisning online hos MuBase med at gennemgå de lektioner, som er relevante for dig og dit niveau. Derefter kan du gå i gang med at lære de sange, du kan lide.

I klaverlektionerne kan du lære at spille efter klavernoder og akkorder. Du kan gå i dybden med din yndlingsgenre, og du kan opnå et stærkt fundament i musikteori, de harmoniske koncepter, komposition og arrangementsfærdigheder.

Du får mulighed for at udvikle din teknik. Du får også et større kendskab til dit instrument inden for et bredt spektrum af musikalske stilarter. MuBase tilbyder alt fra pop og rock til blues, funk og jazz – og meget, meget mere.

Du får fuld adgang til klaverundervisningen samt tonsvis af klaversange tilpasset til netop dit niveau.

Klaverundervisning online til begyndere

Vil du lære at spille klaver? Som begynder i at spille klaver er det vigtigt, at du har en stejl indlæringskurve. Du har også brug for at have al viden til rådighed, så du ikke spilder din vigtige øvetid.

Det er også meget vigtigt, at du får grundlæggende undervisning fra første lektion. Dårlige vaner er svære at give slip på, og derfor lægger vi hos MuBase mange kræfter i at sikre, at du får den rigtige indgangsvinkel til dit klaverspil.

Har du adgang til den nødvendige viden fra starten, får du mest muligt ud af din øvning og udvikler dine færdigheder bedst. Derfor har MuBase så stor succes: Vi har samlet alt det, du har brug for, når du skal lære at spille klaver. Det er let at komme i gang med klaverundervisningen – også selvom du aldrig har rørt et klaver før.

Klaverundervisning online til øvede

Selvom du er øvet, er det vigtigt, at du holder dit klaverspil ved lige. Hos MuBase får du rig mulighed for at finde musikalske udfordringer, så du kan øve dit klaverspil og udvikle dine færdigheder.

MuBase tilbyder et stort udvalg af sange arrangeret til øvede pianister. Du lærer at spille sangene med lækre detaljer i både højre og venstre hånd, da alle sange er noteret med klaver noder for begge hænder. Du lærer samtidig hvordan du kan tilføje ekstra krydderi til begyndersangene.

Uanset om du spiller klaver på højt niveau eller bare holder af at give et nummer ved en festlig lejlighed, kan du finde inspiration og hjælp hos MuBase.

Styrk dit klaverspil med MuBase

Med klaverundervisning hos MuBase får du mulighed for at arbejde med elementer af dit klaverspil, som du måske ikke har overvejet før.

Har du for eksempel tænkt over, hvordan din kropsholdning kan påvirke dit klaverspil? MuBase hjælper dig med at styrke alle aspekter af dit klaverspil. Du får et stærkt fundament for at udvikle dig og blive en dygtig klaverspiller.

Det er både hurtigt og nemt at komme i gang med klaverundervisningen hos MuBase. Det eneste, du skal gøre, er at tilmelde dig i formularen nedenunder.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

Hos MuBase er hjælpen aldrig langt væk. Du har din personlige klaverlærer lige ved hånden. Han sidder klar til at hjælpe dig, og kan hurtigt besvare dine spørgsmål og vejlede dig til at vælge de bedste sange og lektioner der passer til netop dit niveau.

Skriv en besked og få svar på dine spørgsmål hurtigt og nemt!

Forslag til dig