Lektioner, Tips & Tricks

Her finder du klaver- og guitar lektioner for begyndere og øvede. Til dig som vil have hjælp til at udvikle dig i en fart! Vælg det instrument eller det emne der interesserer dig. På den måde kan du dygtiggøre dig inden for det felt der passer dig og dit niveau.
Lær at spille klaver

Lær at spille klaver

Her finder du klaverundervisning for begyndere og øvede, til dig som vil lære at spille på klaver. Vælg det emne der interesserer dig. På den måde kan du dygtiggøre dig inden for det felt der passer dig og dit niveau.
Lær at spille guitar

Lær at spille guitar

Her finder du guitarundervisning for begyndere og øvede, til dig som vil lære at spille på guitar. Vælg det emne der interesserer dig. På den måde kan du dygtiggøre dig inden for det felt der passer dig og dit niveau.

Når du skal lære at spille et instrument vil du hurtigt opdage, at der findes tonsvis af information på nettet omkring teori og praksis. Man kan hurtigt miste overblikket og ikke vide hvor man skal begynde
Derfor er undervisningen hos MuBase ikke helt som du ser den andre steder. Du lærer som udgangspunkt det absolut nødvendigste og lektionerne er opbygget med ét formål, nemlig at dygtiggøre dig indenfor præcis de emner der er vigtige for at du kan spille de sange du elsker - uden at gøre det mere kompliceret end det er
MuBase har stort fokus på at holde undervisningen let og simpel. Du kommer lynhurtigt i gang med at spille de sange du elsker uden for meget forvirring.

Musik er en livslang uddannelse. Derfor er det klart, at du hele tiden kan lære mere. Der er hele tiden nye elementer, sange og teori, som kan udforskes. Hos MuBase får du en større indsigt i, hvor stor og fantastisk musikkens verden er. Du kan lære at spille massevis af sange for begyndere og øvede - med hjælp fra din tilknyttede lærer

MuBase har gjort et kæmpe stykke arbejde for, at der er musik i alle genrer. Du finder sange i alle stilarter lige fra jazz, til rock og smukke godnatsange.

Er du klar på en udfordring?


Prøv MuBase 7 dage gratis!

Lær at spille nu!