Lær at spille guitar på en ny og effektiv måde

Her finder du guitarundervisning for begyndere og øvede, til dig som vil lære at spille på guitar. Vælg det emne der interesserer dig. På den måde kan du dygtiggøre dig inden for det felt der passer dig og dit niveau.
Lær at spille guitar
Lær at spille guitar
Velkommen til din første guitar lektion for begyndere. Her får du det grundlæggende på plads, så du er klar til at spille guitar i en fart!
Guitarens gribebræt
Guitarens gribebræt
Denne guitar lektion gennemgår gribebrættet på din guitar. Du lærer strengenes navne, og tonerne på de enkelte bånd. Vi gennemgår det musikalske alfabet og du lærer at finde alle de naturlige og afledte toner på guitaren
Stem guitaren
Stem guitaren
Når du skal lære at spille guitar, er en af de sværeste discipliner at få guitaren til at stemme. Det er vigtigt at din guitar altid stemmer, dels fordi det lyder langt bedre, men ligeledes fordi du fra starten skal lære at høre de rigtige intervaller mellem de forskellige toner.
Guitar akkorder
Guitar akkorder
Lær guitar akkorder med MuBase. Her kan du lære 12 nemme guitar akkorder for begyndere. Med disse akkorder kan du spille alle sange for begyndere her på siden. Du lærer også om åbne akkorder, power akkorder, barré akkorder og dim akkorder.
Strumming teknik
Strumming teknik
I denne lektion lærer du hvordan du spiller akkorder på guitaren med 9 nemme anslagsrytmer (strumming patterns). Du lærer desuden hvordan du slår strengene an med plekter eller med fingrene.
Guitar tabs
Guitar tabs
Lær at læse guitar tabs. Lær at spille rytmer og melodier på guitaren noteret med tabulatur (guitar tabs).
Guitar skalaer
Guitar skalaer
Få et indblik i brugen af skalaer på din guitar, samt en grundlæggende teoretisk viden om skalaerne. Du lærer at spille dur, ren mol, dur pentaton og mol pentaton skalaerne. Alle med udgangspunkt på både 6. og 5. streng.
Blues guitar
Blues guitar
Lær at spille en 12 takters blues rundgang på guitaren.
Rock guitar
Rock guitar
Lær at spille rock guitar - Lær de vigtigste teknikker som anvendes i rock-genren. Blandt andet power akkorder, palm muting, fingerpicking og sweep picking. Derudover lærer du kendte akkord progressioner, som anvender disse teknikker.
Jazz guitar
Jazz guitar
Lær alle de mest anvendte jazz akkord-forbindelser på guitaren, med udgangspunkt på både E, A og D-strengen.

Når du skal lære at spille guitar vil du hurtigt opdage, at der findes tonsvis af information på nettet omkring teori og praksis. Man kan hurtigt miste overblikket og ikke vide hvor man skal begynde.

Derfor er guitarundervisningen hos MuBase ikke helt som du ser den andre steder. Du lærer som udgangspunkt det absolut nødvendigste og lektionerne er opbygget med ét formål, nemlig at dygtiggøre dig indenfor præcis de emner der er vigtige for at du kan spille de sange du elsker - uden at gøre det mere kompliceret end det er.

MuBase har stort fokus på at holde guitarundervisningen let og simpel. Du kommer lynhurtigt i gang med at spille de sange du elsker uden for meget forvirring.

Musik er en livslang uddannelse. Derfor er det klart, at du hele tiden kan lære mere. Der er hele tiden nye elementer, sange og teori, som kan udforskes. Hos MuBase får du en større indsigt i, hvor stor og fantastisk musikkens verden er. Du kan lære at spille massevis af sange for begyndere og øvede - med hjælp fra din tilknyttede lærer

MuBase har gjort et kæmpe stykke arbejde for, at der er musik i alle genrer. Du finder sange i alle stilarter lige fra jazz, til rock og smukke godnatsange.

Er du klar på en udfordring?


Prøv MuBase 7 dage gratis!

Lær at spille guitar nu!