Lær at spille guitar på en ny og effektiv måde

MuBase lærer dig ikke blot det nødvendige, men lærer dig alt du skal vide på en ny og effektiv måde. Du skal ikke bruge timevis på, at lede efter tutorials på youtube, som alligevel ofte er en sludder for en sladder.

Undervisningen har fokus på, at DU skal lære. Alle guitar lektioner her hos MuBase er udførligt sammensat så du ”kun” lærer det du har behov for så du kan spille masser af sange på DIT niveau. Du kan helt selv vælge at spille sange efter akkorder eller guitar tabs.

Guitar lektionerne er sat således op, at du lærer noget teoretisk og lyn hurtigt kan implementere det i en praktisk øvelse. Det gør, at du lærer ved at prøve, eller på Engelsk ”learn by doing”. MuBase har haft stor succes med, at lære fra sig på denne måde og har mange daglige brugere hver dag, som benytter MuBase til mange forskellige formål. Er du den næste?

Guitar lektioner Trin 1

MuBase har lavet en række guitar lektioner til dig, som gerne vil lære at spille på guitar. Hvis du er helt ny indenfor musik, vil du hurtigt opdage, at der er vandvigtigt meget viden omkring teori og praksis i forhold til at spille guitar.

Man kan som nybegynder hurtigt tabe overblikket og ikke vide hvor man skal begynde. Derfor har MuBase struktureret et forløb sammen, hvor du lærer det absolut nødvendigste og lektionerne er opbygget med et formål, at dygtiggøre dig indenfor musikken verden, uden at gøre det mere kompliceret end det er.

MuBase har stor fokus på, at holde undervisningen let og simpel.

Du får mulighed for, at spille sange fra første lektion samt hele tiden udvikle dig. MuBase har med andre ord skræddersyet en musikuddannelse til dig, som elsker, at spille på guitar og gerne vil komme i gang nu uden for meget forvirring.

Guitar lektioner Trin 2

Guitar lektioner Trin 3