Guitar lektioner for begyndere

Velkommen til guitar lektioner for begyndere

Mubase har lavet en række guitar lektioner til dig, som gerne vil lære at spille på guitar. Hvis du er helt ny indenfor musik, vil du hurtigt opdage, at der er vandvigtigt meget viden omkring teori og praksis i forhold til at spille guitar.

Man kan som nybegynder hurtigt tabe overblikket og ikke vide hvor man skal begynde. Derfor har Mubase lavet tre hovedkategorier, begynder, let øvet, øvet. Uanset hvor længe du har spillet guitar, anbefaler vi at du starter på begynder niveauet.

Grunden er simpel. Vi har sat et struktureret forløb sammen, hvor du lærer det absolut nødvendigste og lektionerne er opbygget med et formål, at dygtiggøre dig indenfor musikken verden, uden at gøre det mere kompliceret end det er.

Alt det teori du behøver, samlet på et sted

Musikundervisning online kan desværre være en ustruktureret omgang, hvor man taber pusten hurtigt. Husk på at musik er en livslang uddannelse, der betyder, at der findes ekstremt meget information og læring på nettet.

Halvdelen af alt information er ikke brugbart, hvis du får den i en forkert kontekst. Mubase har derfor haft stor fokus på, at holde undervisningen let og simpel.

Du får mulighed for, at spille sange fra første lektion samt hele tiden udvikle dig. Mubase har med andre ord skræddersyet en musikuddannelse til dig, som elsker, at spille på guitar og gerne vil komme i gang nu uden for meget forvirring.

Lær at spille guitar på en ny og effektiv måde

Mubase lærer dig ikke blot det nødvendige, men lærer dig alt du skal vide på en ny og effektiv måde. Du skal ikke bruge timevis på, at lede efter tutorials på youtube, som alligevel ofte er en sludder for en sladder.

Undervisningen har fokus på, at DU skal lære. Vores lektioner på mubase.dk er udførligt sammensat så du ”kun” lærer det du har behov for så du kan spille masser af sange på DIT niveau. Du kan helt selv vælge at spille sange efter akkorder eller noder.

Lektionerne er sat således op, at du lærer noget teoretisk og lyn hurtigt kan implementerer det i en praktisk øvelse. Det gør, at du lærer ved at prøve, eller på Engelsk ”learn by doing”. Mubase har haft stor succes med, at lære fra sig på denne måde og har mange daglige brugere hver dag, som benytter Mubase til mange forskellige formål. Er du den næste?