Lær at spille klaver på en ny og effektiv måde

Vi lærer dig ikke blot det nødvendige, men vi lærer dig alt du skal vide på en ny og effektiv måde. Du skal ikke bruge timevis på, at lede efter tutorials på youtube, som alligevel ofte er en sludder for en sladder.

Hvorfor ikke lære det du har behov for på præcis det niveau du er nu? Vores lektioner er udførligt sammensat så du ”kun” lærer det du har behov for så du kan spille masser af sange på DIT niveau.

Du kan helt selv vælge at spille sange efter akkorder eller noder. Du gennemgår først en lektion og lærer det teoretiske, hvorefter du kan hoppe direkte over til de sange, som matcher dit niveau og begynde, at implementerer teorien i praksis. Det mener vi er den absolutte bedste måde, at lære på.

Klaver lektioner Trin 1

Dette er en serie af lektioner til dig, som gerne vil lære at spille klaver. Lektionerne er delt op i tre hovedkategorier, begynder, let øvet og øvet. Uanset hvor meget erfaring du har med at spille klaver i forvejen, anbefaler vi, at du gennemgår begynder lektionerne først.

Dette skyldes, at lektionerne er opbygget med det formål, at dygtiggøre dig indenfor musikkens verden uden at gøre det mere kompliceret end det i forvejen er.

Det betyder, at du lærer det nødvendige for at kunne give den gas på klaveret.

Klaver lektioner Trin 2

Det er nu tid til, at bygge på din nuværende viden indenfor musik og tage klaverundervisningen til nye højder. Har du ikke gennemgået "begynder" niveauet, skal du blot hoppe tilbage og gennemgå dem først.

Det er vigtigt, at have den rette grund viden før, man kan bygge videre. Selvom du måske har været bag et klaver i mange år, anbefaler vi at du gennemgår begynder niveauet. Husk på MuBase har skræddersyet et forløb til dig. Et unikt forløb, hvor det nødvendige og mest brugbare elementer kommer i spil. Ingen spildtid.

Er du klar til at lære? Fedt! - husk, du kan øge tempoet hvis du vil, eller sænke det, hvis du har brug for det. Hos MuBase lærer du i dit tempo!

På niveau 2 også kaldet "let øvet" vil der blive gennemgået spændende emner så som Kvintcirklen, Kvart/Kvint spring og meget andet. Det som er endnu mere interessant er alle de fede sange, du kan lærer på klaveret, efter du har været igennem lektionerne.

Blandt andet får du rig mulighed for, at hoppe ud i flere 100 sange på klaveret. Sange, som er baseret på den nye viden du har lært. Du finder blandt andet sangene Blue suede shoes, og Hound dog af Elvis. Se at komme i gang med første lektion nu.

Klaver lektioner Trin 3

Det er en flot titel her hos MuBase, at kunne kalde sig "øvet" på klaver. Det betyder nemlig, at du har gennemgået vores lektioner og er klar til endnu en udfordring. Det er vigtigt, at understrege, at du sagtens kan hoppe tilbage i lektionerne, skulle du have glemt noget. Ellers skal du glæde dig, fordi på dette niveau vil vi udfordre dig med rigtig mange nye og fede ting.

Er du klar på en udfordring? Du har gennemgået rigtig mange ting, og du er næsten i mål. Husk på, at du altid kan hoppe tilbage i lektionerne og tage en lektion igen, hvis du ikke helt føler, at der er styr på det. Det er så vigtigt, at lære i sit eget tempo. Vi er klar - er du?

Musik og specielt klaveret er en livslang uddannelse. Derfor er det klart, at du hele tiden kan lære mere. Der er hele tiden nye elementer, sange og teori, som kan udforskes. Det betyder dog ikke, at du skal - tværtimod. På dette niveau får du en større indsigt i, hvor stor og fantastisk musikkens verden er. Du har adgang til massere sange for øvede som du vil kunne mestre efter dette niveau.

De sange du kan spille efter gennemgang af dette niveau, er helt fantastiske sange og MuBase har gjort et kæmpe stykke arbejde for, at der er musik i alle genre. Du finder sange i alle stilarter lige fra jazz, hård rock og smukke godnatsange.

Kom i gang med det samme!