Klaver lektioner for begyndere

Velkommen til klaver lektioner for begyndere

Dette er en serie af lektioner til dig, som gerne vil lære at spille klaver. Lektionerne er delt op i tre hovedkategorier, begynder, let øvet og øvet. Uanset hvor meget erfaring du har med at spille klaver i forvejen, anbefaler vi, at du gennemgår begynder lektionerne først.

Dette skyldes, at lektionerne er opbygget med det formål, at dygtiggøre dig indenfor musikkens verden uden at gøre det mere kompliceret end det i forvejen er.

Det betyder, at du lærer det nødvendige for at kunne give den gas på klaveret.

Alt det teori du behøver, samlet et sted

Slut med at hoppe rundt i en ustruktureret undervisning. Musik er en livslang uddannelse, som betyder, at der findes ekstremt meget information og læring på nettet. Du farer meget hurtigt vild i alt den information.

Halvdelen af alt information er ikke brugbart, hvis du får den i en forkert kontekst. For ikke at nævne hvor forvirrende det kan være, med så meget information samlet på forskellige hjemmesider.

Derfor har vi lavet et lektionsforløb, som er skræddersyet til dig, som blot vil spille musik uden for meget forvirring. Undervisningen er sat op på en struktureret måde, så du let kan hoppe til og fra i undervisningen og spille klaver, når du lyster.

Lær at spille klaver på en ny og effektiv måde

Vi lærer dig ikke blot det nødvendige, men vi lærer dig alt du skal vide på en ny og effektiv måde. Du skal ikke bruge timevis på, at lede efter tutorials på youtube, som alligevel ofte er en sludder for en sladder.

Hvorfor ikke lære det du har behov for på præcis det niveau du er nu? Vores lektioner er udførligt sammensat så du ”kun” lærer det du har behov for så du kan spille masser af sange på DIT niveau.

Du kan helt selv vælge at spille sange efter akkorder eller noder. Du gennemgår først en lektion og lærer det teoretiske, hvorefter du kan hoppe direkte over til de sange, som matcher dit niveau og begynde, at implementerer teorien i praksis. Det mener vi er den absolutte bedste måde, at lære på.

Endu engang velkommen, og rigtig god fornøjelse!