Klaver lektioner for lettere øvede

Velkommen til klaver lektioner for let øvede.

Det er nu tid til, at bygge på din nuværende viden indenfor musik og tage klaverundervisningen til nye højder. Har du ikke gennemgået "begynder" niveauet, skal du blot hoppe tilbage og gennemgå dem først.

Det er vigtigt, at have den rette grund viden før, man kan bygge videre. Selvom du måske har været bag et klaver i mange år, anbefaler vi at du gennemgår begynder niveauet. Husk på Mubase har skræddersyet et forløb til dig. Et unikt forløb, hvor det nødvendige og mest brugbare elementer kommer i spil. Ingen spildtid.

Før vi starter, skal du kunne følgende

Har du gennemgået følgende emner på Mubase, er du nu klar til, at bygge videre på klaverundervisningen.

Tonearter: Til og med 3 fortegn

Skalaer: Dur skalaer over 2 oktaver til og med 3 fortegn

Akkorder: Dur, mol, sus4 akkorder til og med 4 fortegn

Er du klar til at lære?

Fedt! - husk, du kan øge tempoet hvis du vil, eller sænke det, hvis du har brug for det. Hos Mubase lærer du i dit tempo!

På niveau 2 også kaldet "let øvet" vil der blive gennemgået spændende emner så som Kvintcirklen, Kvart/Kvint spring og meget andet. Det som er endnu mere interessant er alle de fede sange, du kan lærer på klaveret, efter du har været igennem lektionerne.

Blandt andet får du rig mulighed for, at hoppe ud i flere 100 sange på klaveret. Sange, som er baseret på den nye viden du har lært. Du finder blandt andet sangene Blue suede shoes, og Hound dog af Elvis. Se at komme i gang med første lektion nu.