Klaver lektioner for øvede

Velkommen til klaver lektioner for øvede

Det er en flot titel her hos Mubase, at kunne kalde sig "øvet" på klaver. Det betyder nemlig, at du har gennemgået vores lektioner og er klar til endnu en udfordring. Det er vigtigt, at understrege, at du sagtens kan hoppe tilbage i lektionerne, skulle du have glemt noget. Ellers skal du glæde dig, fordi på dette niveau vil vi udfordre dig med rigtig mange nye og fede ting.

Er du klar på en udfordring?

Du har gennemgået rigtig mange ting, og du er næsten i mål. Husk på, at du altid kan hoppe tilbage i lektionerne og tage en lektion igen, hvis du ikke helt føler, at der er styr på det. Det er så vigtigt, at lære i sit eget tempo. Vi er klar - er du?

Her ser du lidt af det, som du kommer til, at gennemgå - og du skal glæde dig, dette er kun et uddrag!

Tonearter

Til og med 6 fortegn

Skalaer

Dur skalaer over 3 oktav til og med 6 fortegn

Akkorder

Dur og mol akkorder til og med 6 fortegn

Derfor skal du glæde dig

Musik og specielt klaveret er en livslang uddannelse. Derfor er det klart, at du hele tiden kan lære mere. Der er hele tiden nye elementer, sange og teori, som kan udforskes. Det betyder dog ikke, at du skal - tværtimod. På dette niveau får du en større indsigt i, hvor stor og fantastisk musikkens verden er. Du har adgang til massere sange for øvede som du vil kunne mestre efter dette niveau.

De sange du kan spille efter gennemgang af dette niveau, er helt fantastiske sange og Mubase har gjort et kæmpe stykke arbejde for, at der er musik i alle genre. Du finder sange i alle stilarter lige fra jazz, hård rock og smukke godnatsange.

Kom i gang med det samme!