Her finder du grundlæggende musikteori for begyndere og øvede - til dig som vil lære at forstå hvordan musikken er skruet sammen.

Musikundervisning online kan desværre være en ustruktureret omgang, hvor man taber pusten hurtigt. Husk på at musik er en livslang uddannelse, der betyder, at der findes ekstremt meget information og læring på nettet. Slut med at hoppe rundt i en ustruktureret undervisning. Musik er en livslang uddannelse, som betyder at der findes ekstremt meget information og læring på nettet. Du farer meget hurtigt vild i alt den information. Halvdelen af alt den information er ikke brugbart, hvis du får den i en forkert kontekst. For ikke at nævne hvor forvirrende det kan være, med så meget information samlet på forskellige hjemmesider. Derfor har vi lavet et lektionsforløb, som er skræddersyet til dig, som blot vil spille musik uden for meget forvirring. Undervisningen er sat op på en struktureret måde, så du let kan hoppe til og fra i undervisningen og spille klaver, når du lyster.

Musik er en livslang uddannelse. Derfor er det klart, at du hele tiden kan lære mere. Der er hele tiden nye elementer, sange og teori, som kan udforskes. Hos MuBase får du en større indsigt i, hvor stor og fantastisk musikkens verden er. Du kan lære at spille massevis af sange for begyndere og øvede - med hjælp fra din tilknyttede lærer

MuBase har gjort et kæmpe stykke arbejde for, at der er musik i alle genrer. Du finder sange i alle stilarter lige fra jazz, til rock og smukke godnatsange.

Er du klar på en udfordring?


Lær at spille nu!

Prøv MuBase 7 dage gratis!