Hvad koster en profil hos MuBase?

Herunder finder du vores pakker og priser.

Klaver

149 kr / MD

Få fuld adgang til alle klaver sange og lektioner

Klaver + Guitar

219 kr / MD

Få fuld adgang til begge instrumenter med én profil

Guitar

149 kr / MD

Få fuld adgang til alle guitar sange og lektioner

MuBase er skabt med passion for musik

En profil hos MuBase er en af de bedste investeringer du som musiker kan lave. På mubase.dk kan du dygtiggøre dig på klaver og guitar. Alt det kræver er en profil og en internet forbindelse.

På hjemmesiden finder du et hav af sange under hvert instrument. Der er så meget materiale, at du uden problemer kan skrive dig op for et helt år (for 79 kr,- per måned – årlig betaling) og finde sange og lektioner nok til at holde dig underholdt hele året.

Du finder sommersange, efterårssange, julesange og forårssange. Er du usikker på, hvor dedikeret du er til det enkelte instrument, kan du starte med en uges gratis prøvetid og derefter give 149 kr,- for en måned.

Er du til gengæld ferm på både klaver og guitar, vil du kunne tilmelde dig et års abonnement for begge instrumenter. Det koster 119,- / måned (årlig betaling).

Skulle du have lysten til, at afprøve alle instrumenter i en måned koster det 219,- / måned (månedlig betaling).

Klaverundervisning

Klaver er det mest populære instrument hos MuBase. Rigtig mange vil gerne dygtiggøre sig på klaver og med god grund. Klaverundervisningen giver en godt grundlag, samt den fornødne teoretiske viden til at fortsætte på de andre instrumenter.

Derudover er klaverundervisningen anderledes end, hvad du har oplevet før. Undervisningen foregår på den måde, at et stykke musik bliver spillet. Du har mulighed for, at loope musikken og selv styre tempoet. Det betyder, at det føles, som om din musiklærer sidder ved siden af dig og spiller et stykke musik om og om igen. Du hopper på og spiller med i det tempo der passer dig.

Laver du fejl, er de ikke så tydelige og du kan let hoppe på igen. Det betyder også, at når takterne ligger i fingrene, kan du let komme videre med sangen og før du ved af det, kan du spille de sange, som undervises i.

Guitarundervisning

Kunne du tænke dig at lære, at spille guitar? Med guitar lektionerne samt tonsvis a guitar sange er MuBase det helt rigtige sted, at starte. Du får et struktureret forløb, hvor læringskurven er stejl. Et forløb, hvor du får lov, at spille de sange du syntes er gode og ikke kun, de sange som lærebøgerne syntes er gode. Du finder et hav af forskellige sange og forskellige genre.

Selvom du er øvet guitar spiller, vil du helt sikkert også finde en stor inspiration i de mange sange og man kan altid blive dygtigere. Derfor er MuBase et fantastisk værktøj da det vil hjælpe dig med, at vedligeholde træningen og dygtiggøre dig, hvis du har lyst til det.