Matador Noder & video

Senest opdateret: 13. december 2018

Vil du gerne lære at spille "Matador" på klaver? "Matador" er temaet til TV-serien af samme navn. Stykket er skrevet af Bent Fabricius Bjerre. Her hos MuBase kan du lære at spille "Matador" på klaver med noder og video gennemgang. "Matador" består af 4 forskellige stykker (passager), som du lærer at spille online med video gennemgang af hvert stykke. Du ser sangen blive spillet af din klaverlærer Jannik, med video der er synkroniseret til klaver noder. Du lærer at spille stykkerne med én hånd ad gangen, og til sidst med begge hænder. Ud over video demonstrationerne har du også adgang til virtuelle klaver noder. Her kan du afspille noden og justere tempo, loope svære passager og meget mere. Du kan naturligvis også printe klaver noderne ud hvis du ønsker det - og er klar til at øve på egen hånd. Alt du skal gøre er at oprette en profil, så er du i gang om få minutter.

Indhold

Lær at spille "Matador" efter virtuelle klaver noder

På klaver kan du lære at spille "Matador" efter virtuelle klaver noder.

I vores moderne nodeafspiller kan du både se og høre hvordan du spiller sangen. Noden kan afspilles, mens du ser hvilke tangenter der skal spilles. Du kan jurstere tempoet, loope passager og meget mere.

Du får en masse værktøjer der gør det nemt og sjovt at lære at spille efter klaver noder, og du kan naturligvis printe dine klaver noder ud når du er klar til at spille dem på helt egen hånd.

PRØV 7 DAGE GRATIS!

Lær at spille Matador på klaver

Klaver akkorder

Klaver noder

Video gennemgang


Spil "Matador" nu!

Prøv MuBase 7 dage gratis!