Når du skal lære at spille, er børnesange et rigtigt godt sted at starte. Sangene er velkendte og simple i sin form. Børnesangene er derfor gode for begyndere. Måske spiller du allerede, og ønsker inspiration og hjælp til hvordan du spiller sangene bedst. Her kan du også finde en masse hjælp og inspiration. Børnesange er altså ikke kun for små børn:-)

Lær at spille børnesange på klaver

Med en klaver profil kan du lære at spille børnesange med noder, og video undervisning hvor du kan se din klaverlærer spille sangene stykke for stykke. Ved hjælp af vores nodeafspiller kan du hurtigt lære at spille efter klaver noder. Det er sjovt og ligetil - og du bliver holdt i hånden hele vejen, så du ikke går i stå! Du kan naturligvis også lære at spille sangene udfra tekst og akkorder.

Lær at spille børnesange på guitar

Spiller du guitar kan du lære at spille børnesange med vores tabs-afspiller, som hjælper dig til at spille sangene med akkorder eller fingerspil i en fart. Du har din tilknyttede guitarlærer lige ved hånden, som hele tiden hjælper dig videre ud fra det niveau du nu engang er på. Du kan desuden printe tabs, tekst og akkorder ud - endda i den toneart der passer dig.

Spil "Børnesange" nu!

Prøv MuBase 7 dage gratis!