Når du skal lære at spille, er børnesange et rigtigt godt sted at starte. Sangene er velkendte og simple i sin form. Børnesangene er derfor et godt sted at starte når du skal i gang med at spille.
Måske spiller du allerede, og ønsker inspiration og hjælp til hvordan du spiller sangene bedst. Her kan du også finde en masse hjælp og inspiration. Børnesange er altså ikke kun for små børn:-)

Børnesange akkorder

Du kan lære at spille børnesangene med akkorder på klaver eller guitar.
Du får hjælp og vejledning i hvordan du akkompagnerer til sangene af din personlige musiklærer. Du kan altså øve sangene i ro og mag, og få hjælp når du sidder fast eller har spørgsmål.

Lær at spille børnesange på klaver

Med en klaver profil kan du desuden lære at spille børnesangene efter virtuelle klaver noder, og video undervisning hvor din klaverlærer gennemgår sangene stykke for stykke. Ved hjælp af nodeafspilleren kan du desuden hurtigt lære at spille efter klaver noder. Det er sjovt og ligetil - og du bliver holdt i hånden hele vejen, så du ikke går i stå!

Lær at spille børnesange på guitar

Spiller du guitar kan du desuden øve sangene efter virtuelle guitar tabs, som hjælper dig til at spille sangene med den rigtige rytme i en fart. Du har din tilknyttede guitarlærer lige ved hånden, som hele tiden hjælper dig videre ud fra det niveau du nu engang er på.