Her finder du de bedste danske børnesange til børn i alle aldre. Du kan lære at spille alle sangene på guitar eller klaver her hos MuBase.
Du finder en blanding af klassiske børnesange, fagtesange, morgensange og godnatsange. Derudover finder du også en del MGP sange som er for de lidt ældre børn og unge.

Lær at spille børnesange med akkorder

Du kan lære at spille børnesangene med akkorder på klaver eller guitar.
Du får hjælp og vejledning i hvordan du akkompagnerer til sangene af din personlige musiklærer. Du kan altså øve sangene i ro og mag, og få hjælp når du sidder fast eller har spørgsmål.

Lær at spille børnesange på klaver

Med en klaver profil kan du desuden lære at spille børnesangene efter virtuelle klaver noder, og video undervisning hvor din klaverlærer gennemgår sangene stykke for stykke. Ved hjælp af nodeafspilleren kan du desuden hurtigt lære at spille efter klaver noder. Det er sjovt og ligetil - og du bliver holdt i hånden hele vejen, så du ikke går i stå!

Lær at spille børnesange på guitar

Spiller du guitar kan du desuden øve sangene efter virtuelle guitar tabs, som hjælper dig til at spille sangene med den rigtige rytme i en fart. Du har din tilknyttede guitarlærer lige ved hånden, som hele tiden hjælper dig videre ud fra det niveau du nu engang er på.