Senest opdateret: 13. december 2018Indhold

Bro Bro Brille Noder

På klaver kan du lære at spille "Bro Bro Brille" efter virtuelle klaver noder.

I vores moderne nodeafspiller kan du både se og høre hvordan du spiller sangen. Noden kan afspilles, mens du ser hvilke tangenter der skal spilles. Du kan justere tempoet, loope passager og meget mere.

Du får en masse værktøjer der gør det nemt og sjovt at lære at spille efter klaver noder, og du kan naturligvis printe dine klaver noder ud når du er klar til at spille dem på helt egen hånd.

Bro Bro Brille Akkorder

Du kan lære at spille "Bro Bro Brille" samt en masse andre børnesange med akkorder på klaver eller guitar. Du får fuld adgang til alle sangene straks efter din tilmelding - Men her hos MuBase får du meget mere end det. Du kan lære at spille akkorder helt fra bunden - én akkord af gangen - eller du kan udvikle dig musikalsk i dit eget tempo.

Du får adgang til undervisning og vejledning af din tilknyttede musiklærer. Derudover får du en masse hjælpemidler og online værktøjer til at øve og lære at spille de sange du ønsker med akkorder.

Du kan også printe tekst og akkorder ud til sangene hvis du ønsker det - endda i den toneart der passer dig bedst!

PRØV 7 DAGE GRATIS!

Lær at spille Bro Bro Brille på klaver

Klaver akkorder

Klaver noder

PRØV 7 DAGE GRATIS!

Lær at spille Bro Bro Brille på guitar

Guitar akkorder

Bro Bro Brille Tekst

Her får du teksten til "Bro Bro Brille".
Vis akkorder

(Der vælges to til at være "bro". De står med front mod hinanden og presser hænderne sammen over hovedet. De andre går rundt efter hinanden ind under broen igen og igen. Når sangen kommer til "så ta'r vi ham", fanger de to i broen den, som i det øjeblik går under broen. Den fangne går om bag en af de to i broen. Sangen synges forfra, indtil alle er fanget og afsluttes med en tovtrækning.)

Bro bro brille, klokken ringer el've,
kejseren står på sit høje hvide slot.
Så hvidt som et kridt, så sort som et kul.

Fare, fare, krigsmand,
døden skal du lide,
den som kommer allersidst,
skal i den sorte gryde.

Første gang så la' vi ham gå,
anden gang så lige så,
tredje gang så ta'r vi ham,
og putter ham i gryden.

  • Populære børnesange
  • Elefantens VuggeviseMariehønen EviggladLille Peter EdderkopPuff Den Magiske DrageSolen Er Så Rød MorJeg Ved En LærkeredeHjulene På BussenI Dag Er Det Oles FødselsdagSe Min KjoleGiraffen Gumle

    Spil "Bro Bro Brille" nu!

    Prøv MuBase 7 dage gratis!