Bro bro brille Akkorder - Noder - Tekst

Notice: A non well formed numeric value encountered in /customers/f/6/c/mubase.dk/httpd.www/core.php on line 351 Senest opdateret: 10. oktober 2018

"Bro bro brille" er en af de gode gamle sanglege som børnene elsker at lege. Vil du gerne lære at spille børnesangen på klaver eller guitar? Med en musik profil her hos MuBase kan du lære at spille til "Bro bro brille" på klaver eller guitar efter virtuelle klaver noder eller akkorder i den toneart der passer dig bedst. DU kan lære at spille sangen online når du først er logget ind. Du kan naturligvis også printe noder, tekst og akkorder ud i den toneart der passer dig hvis du ønsker det.

PRØV 7 DAGE GRATIS!

Lær at spille Bro bro brille på klaver

Klaver akkorder

Klaver noder

PRØV 7 DAGE GRATIS!

Lær at spille Bro bro brille på guitar

Guitar akkorder

"Bro bro brille" Tekst

Her får du teksten til "Bro bro brille".

(Der vælges to til at være "bro". De står med front mod hinanden og presser hænderne sammen over hovedet. De andre går rundt efter hinanden ind under broen igen og igen. Når sangen kommer til "så ta'r vi ham", fanger de to i broen den, som i det øjeblik går under broen. Den fangne går om bag en af de to i broen. Sangen synges forfra, indtil alle er fanget og afsluttes med en tovtrækning.)

Bro bro brille, klokken ringer el've,
kejseren står på sit høje hvide slot.
Så hvidt som et kridt, så sort som et kul.

Fare, fare, krigsmand,
døden skal du lide,
den som kommer allersidst,
skal i den sorte gryde.

Første gang så la' vi ham gå,
anden gang så lige så,
tredje gang så ta'r vi ham,
og putter ham i gryden.


Spil "Bro bro brille" nu!

Prøv MuBase 7 dage gratis!