Den kolde vintertid er indbegrebet af hygge, og særdeles julehygge! Julesange er virkelig noget der kan samle os, og som kan sprede den helt rigtige julestemning. Her hos MuBase kan du lære en masse julesange - både for begyndere og øvede. Måske spiller du allerede, og ønsker hjælp og inspiration til hvordan du spiller sangene bedst?

Lær at spille Julesange på klaver

Med en klaver profil kan du lære at spille julesange og julesalmer med noder, og video undervisning hvor du kan se din klaverlærer spille julemelodierne stykke for stykke. Ved hjælp af vores moderne nodeafspiller kan du hurtigt lære at spille efter klaver noder. Det er sjovt og ligetil - og du får hjælp hele vejen, så du ikke går i stå! Du kan naturligvis også lære at spille julesangene udfra tekst og akkorder.

Lær at spille julesange på guitar

Spiller du guitar kan du lære at spille julesange med vores tabs-afspiller, som hjælper dig til at spille sangene med akkorder eller fingerspil i en fart. Du har din tilknyttede guitarlærer lige ved hånden, som hele tiden hjælper dig videre ud fra dit nuværende niveau. Du kan naturligvis også printe tabs, tekst og akkorder ud - endda i den toneart der passer dig.

Spil "Julesange" nu!

Prøv MuBase 7 dage gratis!