Lille Peter Edderkop Noder - Akkorder - Tekst

Senest opdateret: 18. Apr 2018

Lær at spille den kendte børnesang "Lille Peter Edderkop" efter noder eller tekst og akkorder - på klaver eller guitar. "Lille Peter Edderkop" er en god sang for begyndere. Den er nem at lære, både på klaver og guitar. På klaver kan du spille sangen med melodi og bas, og du kan lære at spille sangen efter klaver noder. På guitar og klaver kan du også lære at spille sangen med akkorder. Så er du klar til at spille og synge sammen med børnene - som elsker denne kendte fagtesang.

Lille Peter Edderkop Noder

Med en Klaver profil her hos MuBase kan du lære at spille "Lille Peter Edderkop" efter virtuelle klaver noder. Du kan afspille klaver noderne så du kan se hvordan sangen skal spilles og høre hvordan den skal lyde. Det gør det nemt og sjovt at lære at spille nye sange. Klaver noderne kan naturligvis også printes ud hvis du ønsker det.

Lille Peter Edderkop Akkorder

Her hos MuBase kan du lære at spille "Lille Peter Edderkop" samt en masse andre børnesange med akkorder på klaver eller guitar. Du kan øve og lære at spille sangene online. Her får du den hjælp og vejledning du har brug for - og du kan altid få personlig vejledning af din tilknyttede lærer. Du kan naturligvis også printe tekst og akkorder ud - endda i den toneart der passer dig - hvis du har brug for det.

Vil du blot læse teksten med det ekstra vers - eller lytte til "Lille Peter Edderkop" kan du finde tekst og video længere nede her på siden.

Lær at spille Lille Peter Edderkop på guitar

Guitar akkorder

Lær at spille Lille Peter Edderkop på klaver

Klaver akkorder

Klaver noder

Lille Peter Edderkop Tekst + Video

Lille Peter Edderkop, kravled op ad muren,
så kom regnen og skylled Peter ned.
Så kom solen og tørred Peters krop,
lille Peter Edderkop, kravled atter op.

I sin moders spindelvæv, kravled han omkring,
men han bestilte ingen verdens ting.
Så sa' hans mor, du skal fange fluer,
men lille Peter Edderkop tog en gyngetur.


Prøv MuBase!Start din gratis prøve